Loading...

Video Sources 850 Views

  • Watch traileryoutube.com
  • Server 1waaw.tv
Loading...
Men in Black: International online subtitrat

Men in Black: International online subtitrat

The universe is expandingJun. 12, 2019USAPG
Your rating: 0
0 0 votes
what going on?

Synopsis

Men in Black: International online subtitrat. Agenţii Men in Black au încercat întotdeauna să ţină departe de Pământ scursurile universului. În această nouă aventură au de înfruntat cea mai mare provocare de până acum: o cârtiţa chiar în organizaţia lor. O nouă aventură spațială îi așteaptă pe „Men in Black”, o organizație secretă care reglementează imigrația intergalactică pe planeta noastră și este responsabilă cu protejarea lumii de amenințările extraterestre. În această nouă aventură, ei se confruntă cu cea mai mare amenințare globală de până acum: un spion în organizația „Men in Black”. O echipă de agenți secreți din Marea Britanie devine implicată în misterul unei crime, pornind într-o misiune globală pentru a proteja planeta. O sarcină care, desigur, va implica o mulțime de momente pline de acțiune și distracție. Vor reuși agenții să-și ducă misiunea la bun sfârșit?

Bărbații în negru au protejat întotdeauna Pământul de pericole. În această nouă aventură, ei se confruntă cu cea mai mare amenințare la nivelul universului până în prezent. Actiunea are loc în Londra și se centrează în jurul unei „combinații noi” de personaje. Men in black: International, o comedie de acțiune, nu-i va include pe Will Smith sau Tommy Lee Jones din filmele originale si sunt inlocuiti cu Chris Hemsworth(agent H) și Tessa Thompson(agentM) protejând galaxia pe străzile Londrei. Liam Neeson, Rebecca Ferguson, Rafe Spall și Kumail Nanjiani vor avea, de asemenea, roluri în film, Emma Thompson avand rolul Agent O. Misiunea lor este pusa in pericol de actiunea unei cartite, infiltrate în organizația M I B, pe care trebuie sa o demaste si sa o inlature.

The Men in Black have always protected the Earth from the scum of the universe. In this new adventure, they tackle their biggest threat to date: a mole in the Men in Black organization. Men in Black: International online subtitrat

Filmul Men in Black: International (2019), se lanseaza in 21 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor de actiune. Vizioneaza film-ul Men in Black: International online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Men in Black: International online subtitrat
Men in Black: International online subtitrat
Men in Black: International online subtitrat
Men in Black: International online subtitrat
Original title Men in Black: International

Director

F. Gary Gray
Director

Cast

Similar titles

The Predator 2018 online subtitrat
Alita: Battle Angel 2019 online subtitrat in romana
Split Lip 2019 online subtitrat
Point Man online subtitrat in romana
Ralph Breaks the Internet 2018 online subtitrat gratis
Chimera Strain online subtitrat in romana
Hunter Killer 2018 online subtitrat in romana
Soul Hunters online subtitrat
The Lego Movie 2: The Second Part online subtitrat
Black Mirror: Bandersnatch online subtitrat gratis
The Last Boy online subtitrat
Hunter Killer 2018 film online subtitrat

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website