Loading...

Video Sources 1073 Views

  • Watch traileryoutube.com
  • Server 1waaw.tv
Loading...
Men in Black: International online subtitrat

Men in Black: International online subtitrat

The universe is expandingJun. 12, 2019USAPG
Your rating: 0
0 0 votes
what going on?

Synopsis

Men in Black: International online subtitrat. Agenţii Men in Black au încercat întotdeauna să ţină departe de Pământ scursurile universului. În această nouă aventură au de înfruntat cea mai mare provocare de până acum: o cârtiţa chiar în organizaţia lor. O nouă aventură spațială îi așteaptă pe „Men in Black”, o organizație secretă care reglementează imigrația intergalactică pe planeta noastră și este responsabilă cu protejarea lumii de amenințările extraterestre. În această nouă aventură, ei se confruntă cu cea mai mare amenințare globală de până acum: un spion în organizația „Men in Black”. O echipă de agenți secreți din Marea Britanie devine implicată în misterul unei crime, pornind într-o misiune globală pentru a proteja planeta. O sarcină care, desigur, va implica o mulțime de momente pline de acțiune și distracție. Vor reuși agenții să-și ducă misiunea la bun sfârșit?

Bărbații în negru au protejat întotdeauna Pământul de pericole. În această nouă aventură, ei se confruntă cu cea mai mare amenințare la nivelul universului până în prezent. Actiunea are loc în Londra și se centrează în jurul unei „combinații noi” de personaje. Men in black: International, o comedie de acțiune, nu-i va include pe Will Smith sau Tommy Lee Jones din filmele originale si sunt inlocuiti cu Chris Hemsworth(agent H) și Tessa Thompson(agentM) protejând galaxia pe străzile Londrei. Liam Neeson, Rebecca Ferguson, Rafe Spall și Kumail Nanjiani vor avea, de asemenea, roluri în film, Emma Thompson avand rolul Agent O. Misiunea lor este pusa in pericol de actiunea unei cartite, infiltrate în organizația M I B, pe care trebuie sa o demaste si sa o inlature.

The Men in Black have always protected the Earth from the scum of the universe. In this new adventure, they tackle their biggest threat to date: a mole in the Men in Black organization. Men in Black: International online subtitrat

Filmul Men in Black: International (2019), se lanseaza in 21 iunie 2019, si face parte din categoria filmelor de actiune. Vizioneaza film-ul Men in Black: International online subtitrat in limba romana pe siteul nostru. Distribuie, sau scrie parerea ta despre acest film. Vizionare placuta!

Men in Black: International online subtitrat
Men in Black: International online subtitrat
Men in Black: International online subtitrat
Men in Black: International online subtitrat
Original title Men in Black: International

Director

F. Gary Gray
Director

Cast

Similar titles

The Drug King online subtitrat in romana
Bad Poems online subtitrat
The Predator 2018 online subtitrat
The Trouble with You 2018 online subtitrat
Polar 2019 online subtitrat in romana
Missing Link 2019 online subtitrat in romana
The Sisters Brothers 2019 online subtitrat
Ladies in Black 2018 online subtitrat in romana
Escape Room 2019 film online subtitrat
Point Man online subtitrat in romana
Holmes & Watson 2018 online subtitrat
Can You Ever Forgive Me? 2018 online subtitrat

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website